Društvo

Naruči onlajn i sačekaj da IKEA Karavan donese tvoju narudžbinu za samo 299 dinara

Naruči onlajn i sačekaj da IKEA Karavan donese tvoju narudžbinu za samo 299 dinara

U želji da izađe u susret kupcima iz Čačka i okoline koji bi da uštede i vreme i novac pri isporuci IKEA proizvoda, ova kompanija je omogućila jeftiniji vid isporuke u naš grad. Počev od 12. juna, IKEA Karavan dolaziće u Čačak svake druge subote u junu i julu, i isporučivati na određenoj lokaciji pakete koje Čačanke i Čačani, kao i njihove komšije iz Užica, Gornjeg Milanovca, Lučana, Ivanjice i Arilja, mogu naručiti putem veb-sajta www.ikea.rs.

Najveća prednost ove usluge u odnosu na uobičajenu onlajn kupovinu jeste značajna ušteda na troškovima isporuke. Oni iznose 299 dinara za celokupnu narudžbinu, nezavisno od težine i dimenzija, što za veće proizvode poput sofa, kreveta ili suncobrana može predstavljati i do deset puta manji iznos od uobičajenog.

Kupovinu je moguće već sada obaviti putem veb-sajta www.ikea.rs (ali ne i preko mobilne aplikacije). Potrebno je za dostavu izabrati opciju preuzimanja IKEA Karavan Čačak i jedan od ponuđenih termina za isporuku. Za ovu opciju isporuke moguće je isključivo plaćanje karticom.

U pitanju je, za sada, privremena usluga, tako da je preuzimanje kupljenih proizvoda u Čačku zakazano za samo tri subote i to 12. juna, 26. juna i 10. jula.  Brendirani IKEA kamion s narudžbinama naših sugrađana, ali i svih stanovnika okolnih mesta koji se odluče za ovaj način kupovine, biće parkiran u periodu od  10 do 14 časova na parkingu trgovinskog lanca Lidl, u Beogradskoj ulici broj 1.

Svesni smo da troškovi isporuke ponekad umeju da budu velika stavka pri onlajn kupovini. U skladu sa našom vizijom stvaranja bolje svakodnevice za što više ljudi, konstantno tražimo nove načine da stvari radimo još bolje. Ovu, za Čačane novu uslugu, već izvesno vreme nudimo kupcima u Novom Sadu i Nišu i pokazalo se da je vrlo rado koriste. Zato, IKEA Karavan sada stiže i u Čačak i to po još povoljnijoj ceni isporuke, kako bi IKEA proizvodi bili dostupni što većem broju ljudi, rekao je Srđan Turnić, menadžer odeljenja za realizaciju zadovoljstva kupaca u robnoj kući IKEA Beograd.

Ukoliko kupci iz bilo kog razloga ne preuzmu naručene proizvode, smatraće se da su odustali od kupovine i novac će im biti vraćen, umanjen za cenu isporuke.

Lokacija preuzimanja i kamion biće jasno obeleženi znakom kompanije IKEA. Kupci ne treba da brinu da će neko greškom ili namerno preuzeti njihovu pošiljku jer je prilikom preuzimanja paketa neophodno pokazati potvrdu narudžbine i lični dokument sa fotografijom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.