Društvo

NEMA VRUĆINE U ČAČANSKOJ BOLNICI, A UKINUTE I POJEDINE LISTE ČEKANJA

Tokom tropskih dana, pacijenti u čačanskoj Bolnici nemaju problema sa vrućinom, jer su prostorije klimatizovane, rekao je direktor čačanske Bolnice doktor Rade Milošević. On je takođe naglasio da su ukinute liste čekanja na određene intervencije.

dr Rade Milošević

Čačanska Bolnica raspolaže sa 527 postelja, a prema rečima direktora ova zdravstvene ustanove doktora Rada Miloševića, bolnica ima dovoljne količine posteljnog rublja, ali i naglašava da su prostorije klimatizovane, tako da tokom visokih temperatura, pacijenti ipak imaju

-Gotovo u svim bolesničkim sobama, u svim prostorijama Bolnice imaju klima uređaji, tako da je komfor na zavidnom nivou. Sa druge strane broj pacijenata koji trenutno leže u našoj ustanvi, koji su na hospitalizaciji je znatno smanjen, što je uobičajeno tokom letnjih meseci – rekao je dr Milošević.

Direktor bolnice je istakao i da je ova sekundarna ustanova jedna od retkih zdravstvenih ustanova u Srbiji u kojoj su, na određene intervencije, ukinute liste čekanja.

-Nema više liste čekanja za ortopedske operacije, ugradne proteze kolena i kuka, za oftamološke operacije katarakte, interventne kardiološke procedure, angiografije i impantacije stenta-rekao je dr Milošević, ističući da je prethodnih dana potpisan ugovor o poslovno tehničkoj saradnji sa drugim zdravstvenim ustanovama u okruženju, kojima će čačanska Bolnica pružati usluge za operacije kod pacijenata koji su kod njih na listama čekanja.
I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.