Kultura Obrazovanje

НОВА ПЧЕЛИЧИНА ИЗДАЊА У ДУХУ СПОРТСКОГ ЛЕТА

ФУДБАЛ И КОШАРКА ЗА ДЕЦУ:
НОВА ПЧЕЛИЧИНА ИЗДАЊА У ДУХУ СПОРТСКОГ ЛЕТА

Из Издавачке куће ПЧЕЛИЦА стижу нам два новитета које ће мали љубитељи спорта просто обожавати, а посебно овог лета, када се одржавају Европско првенство у фудбалу за мушкарце, Европско првенство у кошарци за жене и Олимпијске игре. У питању су илустровани водичи: ФУДБАЛ ЗА ДЕЦУ и КОШАРКА ЗА ДЕЦУ, врсног италијанског познаваоца спорта, активног спортисте, тренера, писца и спортског новинара Алберта Бертолација.
Обе књиге, свака у свом домену, покривају све области битне за кошарку, односно фудбал: историјат спорта, правила, технике, стратегије, вежбе, преглед најпознатијих кошаркашких и фудбалских клубова и репрезентација. Иако су књиге намењене малишанима који се интересују за кошарку или фудбал, као најпопуларније спортове, или се њима баве, ове књиге својим обимом и систематичношћу могу задовољити потребе и одраслих љубитеља и познаваоца ових спортова.
Књиге је илустровала Ерика де Пјери, а њене илустрације немају само декоративни смисао. Оне на врло сликовит и лако разумљив начин представљају појашњење и допуну некада врло тешко речима објашњивих позиција, техника и ситуација у спорту.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.