Društvo

ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Пројино брашно 80-90
Кромпир -млади 60-70
Пасуљ 200-400
Паприка 150-250
Парадајз 120-200
Краставци 50-60
Тиквице 60-70
Цвекла 100-120
Спанаћ  
Купус 60-80
Целер 250
Першун веза 30
Шаргарепа 100-120
Зелени лист купуса 50
Зелена салата 50
Црни лук 80
Бели лук 700
Шампињони 200
Броколи 250
Празилук 250
Карфиол 250
Плави патлиџан 200
Кисели купус 120
Млади лук (веза) 40
Корнишони 70-80
Ротква  
Ротквице  
Боранија 200-250
Крушке 250-300
Јабуке 40-100
Боровнице 1000
Трешње 200
Kајсије 150
Мед 800-1000
Нектарине 100-150
Брескве 80-120
Суве шљиве 400-500
Диње 130
Лубенице 55-70
Купине  
Малине 400
Шљиве  
Јагоде 180-200
Лимун 140-180
Јужно воће 120-200
Лешници 1кг 1000-1200
Ораси, језгра 800-1000
Очишћена живина 200-370
Јаја 8-14
Кајмак 600-850
Сир 250-500
Пршута 900-1900
Сланина 350-800
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 230-250
Овце 110-120
Јагњад 250
Пшеница 30
Кукуруз 30
Јечам 30
ШАРАН 399
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 460
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 359
ГИРИЦЕ 149
ОСЛИЋ ХЕК 409
ФИЛЕТ СОМА 295
СКУША 349
ХАРИНГА 249
ПАСТРМКА 519

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.