Društvo

NOVA SRBIJA IZLAZI NA LOKALNE IZBORE

Gradski odbor Nove Srbije oglasio se saopštenjem povodom predstojećih lokalnih izbora u Čačku.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Na sinoć održanoj sednici Gradskog odbora Nove Srbije u Čačku, kojoj je prisustvovao i predsednik Stranke, gospodin Velimir Ilić, povodom predstojećih lokalnih izbora u našem gradu, imenovan je Izborni štab. Za šefa Izbornog štaba je izabran Miloš Marić, predsednik Odborničke grupe Nove Srbije u Skupštini Grada Čačka, a za njegovog zamenika Radivoje Domanović, istaknuti aktivista Nove Srbije i višedecenijski predsednik Saveta Mesne zajednice Sokolići.

Nova Srbija će tokom predizborne kampanje obići sve izborne jedinice i biračka mesta, kako na gradskom tako i na seoskom području, gde će, u neposrednom kontaktu i razgovoru sa građanima, biračima predstaviti svoj politički program i odborničke kandidate, uz istovremeno podsećanje na sve rezultate koje je lokalna vlast na čelu sa Novom Srbijom ostvarila u periodu od 1996. do 2016.godine, kada je naša Stranka bila na vlasti u Čačku, ali će tom prilikom građanima biti ukazano i na sve greške koje je aktuelna gradska vlast, predvođena Srpskom naprednom strankom, počinila u prethodne četiri godine, svojim štetočinskim radom i svakodnevnom proizvodnjom afera.

Nova Srbija smatra da su sinoćnjim odlukama, na sednici Gradskog odbora Sranke, na najbolji mogući način demantovane sve priče, koje su se ovih dana mogle čuti u čačanskoj političkoj javnosti, kako ćemo navodno bojkotovati nastupajuće lokalne izbore u našem gradu.

Podsećamo javnost da su svi zvanični organi Nove Srbije još pre nekoliko meseci doneli odluku o učešću naše Stranke na predstojećim parlamentarnim i lokalnim izborima i od tog trenutka su sve naše aktivnosti i energija isključivo usmereni na ostvarivanje što boljeg izbornog rezultata, u kom cilju čelnici Nove Srbije, na čelu sa predsednikom Velimirom Ilićem, u okviru koalicije Narodni blok, svakodnevno širom zemlje obilaze birače i na odlično posećenim tribinama građanima predstavljaju svoj politički program.

Nova Srbija ne želi da našim gradom upravljaju najgori, već najbolji,oni u koje građani imaju najviše poverenja.Borimo se svi zajedno za najbolje!

Informativna služba GrO Nove Srbije Čačak

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.