лучани
Dragačevo Region

Нови в.д. директори Туристичке организације, Културног центра и ЈП “Драгачево путеви“

Нови в.д. директори Туристичке организације, Културног центра и ЈП “Драгачево путеви“


Након што је уважио оставку досадашњег директора Туристичке организације општине Лучани Билија Вуловића, Привремени орган општине Лучани је на данашњој седници именовао Александру Митровић, дипломираног економисту за место вршиоца дужности директора.
На место вршиоца дужности диретора Културног центра Привремени орган општине Лучани именовао је Зорана Д. Пантелића, професора социологије и филозофије из Лучана, након уважене оставке досадашњег директора Јована Ковачевића, док је на место вршиоца дужности директора ЈП “Драгачево путеви“ именован Милоје Терзић, дипломирани инжењер менаџмента, а након усвојене оставке директора Милије Миленковића.

лучани


-Основни циљ Митровићеве мора бити да сада на руководећем месту настави са убрзаним развојем капацитета, као и квалитативних потенцијала ове за општину Лучани, примарне установе. Такође, Јавно предузеће Драгачево путеви“ је стратешки опредељено ка потпуној ревитализацији путних праваца на читавој територији општине Лучани, што додатно обавезује новоименованог в.д. директора да настави са убрзаном реализацијом програма асфалтирања засеочких путева у сарадњи са грађанима по моделу финансијског учешћа три према један – истакао је председник Привременог органа Миливоје Доловић.

Јавна предузећа и установе општине Лучани, нагласио је Доловић, свакодневно морају бити усмерене ка грађанима и њиховим потребама, па и жељама :
Зато од новопостављених вршилаца дужности директора јавног предузећа и установа очекујем близак контакт са грађанима, садржајне програме пословања који искључиво омогућавају бољи и квалитетнији живот наших суграђана. Вршиоци дужности директора морају бити одговорни, најпре према сваком нашем суграђанину, а затим и према Скупштини општине Лучани, која ће коначно и анализирати и ценити њихов рад.

„У општинској установи задуженој за туризам Александра Митровић ради у континуитету последњу деценију на месту шефа рачуноводства и била је активно укључена у организовање бројних туристичких манифестација. Осведочени је сарадник у поступку унапређења туристичких потенцијала општине Лучани, као и презентацији тековина туризма драгачевског краја кроз време. Александра је показала одлучност, оптимистичност у раду, мотивисаност за успех, и тако забележила значајне резултате рада Туристичке организације општине Лучани.
Именовани руководилац Културног центра Зоран Д. Пантелић је професор социологије и филозофије и долази са места запосленог у Војном одсеку Чачак у Лучанима. Био је члан Општинског већа општине Лучани од 2014. до 2019. године, а затим и члан Управног одбора Туристичке организације општине Лучани. Својим ангажовањем у раду јавних предузећа и установа општине Лучани, првенствено као већник, Пантелић је учествово у реализацији бројних општинских активности и инвестиција у свим областима развоја општине Лучани.
Након усвојене оставке досадашњег директора предузећа ЈП “Драгачево путеви“ Милије Миленковића, Привремени орган је на место вршиоца дужности директора именовао Милоја Терзића, дипломираног инжењера менаџмента а који је до сада обављао посао руководиоца техничке службе док је пре тога био и председник Надзорног одбора овог јавног предузећа. У последњих неколико година Терзић је био задужен и интензивно је радио на реализацији програма асфалтирања путева, како локалних тако и засеочких путних праваца на читавој територији наше општине. Иницијативан и врло оперативан, Терзић је био укључен на постављању преко 100 километара асфалта.“, наводи се у образложењима.

Извор: Ча глас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.