Grad

Објављивати и оно што је добро и евидентне недостатке

У знак захвалности за сарадњу у години на измаку, градско руководство данас је организовало пријем за чачанске новинаре у хотелу „Београд“. Била је то прилика и да Чачанима упуте честитке за предстојеће празнике.

– Мој став је да су медији од круцијалног значаја, као колективни фактор сваке власти. Требало би да објављују све што је добро, али и да нам укажу на евидентне недостатке и мањкавости да бисмо учинили све што можемо да их исправимо. Све у интересу наших грађана. Свима честитам предстојеће празнике и Божић, пуно здравља и среће, да нам наредна година буде успешна – поручио је, у име градског руководства, Милун Тодоровић, градоначелник Чачка.

Ова, 2022. почела је добро. Онда је сукоб Русије и Украјине изазвао економску кризу у свету, која се одразила и код нас.

– Али, успели смо, уз помоћ Владе Србије, да обезбедимо најосновније и инвестирамо, не мала средства у развој нашег града. Убеђен сам да ће наредна година бити боља, када је реч о миру и стабилности у региону, што је предуслов да се економски и било ком другом погледу развијамо – напоменуо је Милун Тодоровић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.