Društvo

ОДРЖАНА ПРОМОЦИЈА БИОСЕНС АКЦЕЛЕРАТОРА У СТАРТАП ЦЕНТРУ


У среду, 18. јануара, са почетком у 11.00 часова, у конференцијској сали НТП Стартап центра Чачак, одржана је промоција БиоСенс акцелератора. Програм је представила Милица Трајковић, руководилац Центра за иновације и развој пословања у институту БиоСенс. Присутни су имали прилику да се упознају са програмом и могућностима које он нуди. 

БиоСенс акцелератор је тромесечни програм намењен стартапима у раној фази развоја са идејама које могу да допринесу дигиталној трансформацији пољопривреде и да реше кључне изазове у том сектору. Током трајања програма учесници имају прилику да раде са локалним и међународним менторима уз могућност умрежавања и спремност за излазак на глобално тржиште као крајњи резултат. Програмом се подржавају стартапи са простора Републике Србије, Босне и Херцеговине и Црне Горе.

На догађају присутнима су се обратили и представници Института за воћарство Чачак и Агрономског факултета Чачак – директор Института Дарко Јевремовић и професор Немања Милетић, који су кроз кратку презентацију представили поменуте институције и указали на њихов значај у целокупној пољопривредној заједници.

                                               Приредила: Марија Миљуш

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.