Sport

OFANZIVNI ČAČANI

Trener ’’Borca 1926’’ Vladimir Stanisavljević je ovako video utakmicu i pobednu njegovog tima nad pirotskim ’’Radničkim’’ od 3:1 u 9. kolu Prve lige.

  • Želeli smo da potvrdimo pobedu iz prošlog kola i zato je bio prisutan imperativ pobede. Krenuli smo sa najofanzivnijom varijantom u ovom delu sezone. Prvi put su Tešić i Ratković bili u paru od početka susreta i to se pokazalo kao dobar potez. Istina je da smo pravili greške, kako individualne, tako i kolektivne, ali čestitam mojim igračima na dobrom odnosu prema igri. Imam zamerke na dozu opuštenosti u pojedinim situacijama tokom prvog poluvremena, kada smo uz malo više koncentracije mogli da imamo mnogo veću prednost. To će biti predmet analize u narednim danima. Ovaj rezultat, koji nam je omogućio plasman pri vrhu tabele, predstavlja ogroman podsticaj za dalji rad.

Stanisavljević je dodao da iako je prvobitno bilo planirano da se u tim dovedu još dva štopera od te ideje se odustalo, jer ima poverenje u igrače koji su mu trenutno na raspolaganju.

Nije mogao, a da se ne osvrne na situaciju u klubu rekavši da trenutno iza ’’Borca 1926’’ stoji samo Grad Čačak i da se nada da će još neko prepoznati rad u njemu, jer mnogi koji su najavljivali povratak u klub sa željom da mu pomognu ostali su samo na rečima.

V. D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.