Aktuelno Društvo

OVE GODINE IZGRADNJA TERETANE NA OTVORENOM U OVČAR BANJI

Kroz projekte, koje Turistička organizacija regije Zapadne Srbije realizuje, najavljena je i izgradnja teretane na otvorenom u Ovčar Banji ove godine.


Na današnjoj konferenciji za medije Čačaku, promovisano je pristupanje turističkih organizacija Čačka i Lučana Turističkoj organizaciji regije Zapadne Srbije, što za grad Čačak znači bolje pozicioniranje na turističkoj mapi Evrope, ali više novca na raspolaganju.
Turistička organizacija regije Zapadne Srbije ima dobru saradnju sa resornim ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, reko je direktor Miroslav RađenĆ
– Ove godine nam je odobren projekat „Unapređenje turističke infrastrukture u regiji Zapadna Srbija“. Aplicirali smo i dobili 19 miliona dinara za realizaciju projekta, kroz koji ćemo u Ovčar Banji, na predlog TOČ-a, graditi teratanu na otvorenom, a na području Dragačeva urediđemo pešačke i biciklističke staze .
– Ovčar banji fale sadržaji tog tipa, kada je u pitanju infrastriuktura. Sadržaji koji se odnose na sportske i rekreativne aktivnosti. Teratana će biti u centru Ovčar Banje i ove godine realizovana – rekal je Gordana Majstorivić iz TOĆ -a.
I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.