G.Milanovac Region

Почела реализација пројекта „Чиста Србија“


У току je изградњa фекалне канализације у Улици Рајка Миловановића, једној од девет локација на којима ће се градити канализациона мрежа, а за чију изградњу је средства обезбедило Министарство за заштиту животне средине.

Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац најавио je комплетну реконструкцију улице, која би требало да почне следеће године.
Уз помоћ Министарства за заштиту животне средине и министарке, госпође Ирене Вујовић, постали смо прва општина у Србији која је добила средства за реализацију пројекта „Чиста Србија“ и за изградњу канализационе мреже како на сеоском, тако и на градском подручју. Ова мрежа ће се градити на укупно девет локација, а у те сврхе смо од Министарства добили преко 500 милиона динара. Поред Рајка Миловановића, која је приградска улица, радимо канализацију и на Руднику, у Враћевшници, Прањанима, у Душана Дугалића… Што се тиче Рајка Миловановића, завршавамо пројектну документацију за комплетну реконструкцију улице са пешачком стазом и са тим радовима почињемо на пролеће – рекао је председник Ковачевић.
Извођач радова на изградњи канализационе мреже у општини Горњи Милановац је група понуђача W.D. CONCORD WEST D.O.O. из Београда и МПП ЈЕДИНСТВО АД из Севојна. Рок за извођење комплетних радова је годину дана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.