Grad

ПОЧЕЛО АСФАЛТИРАЊЕ УЛИЦЕ 10

До краја августа требало би да буде пуштен у саобраћај део од старе Млекаре до Немањине. Пролазиће и кроз Бирчанинову улицу.

У другом делу Булевара војводе Пуника (Улица 10) пре неколико дана је постављен први слој асфалта. Тим радовима претходио је споразум о исплати накнаде за земљиште и објекат који би ових дана требало да буде укоњен у Бирчаниновој улици која ће, осим Колубарске и Страхињића Бана, бити прикључена новоизграђеном Булевару војводе Путника.

– Велики посао су завршила наша јавна комунална предузећа ”Водовод” и за грејање ”Чачак”, као ”Телеком” и ”ЕПС”. Постављене су неопходне инсталације, што је плаћено око 40 милиона динара из градског буџета. Очекујемо да до краја августа буде постављен и хабајући слој асфалта и да Булевар буде оспособљен за саобраћај од старе Млекаре до Немањине, кроз Бирчанинову улицу. Надам се и да ће до краја јесени бити завршен пројекат за мост преко Лозничке реке и да на пролеће, најкасније наредног лета буде изграђен – каже Милун Тодоровић, градоначелник Чачка.

Када све буде завршено, Улица 10 ће се простирати до кружног тока који спаја Булевар ослобођења, Улицу др Драгише Мишовића и Немањину.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.