Grad

Posao za 20 Čačana na benziskoj pumpi u Sokolićima

Na auto-putu „Miloš Veliki“, u smeru ka Čačku, počela je izgradnja stanice za snabdevanje gorivom „Sokolići 1“. To će biti prva benzinska pumpa na deonici od Beograda do Preljine, dugoj 120 kilometara, a gradonačelnik Čačka Milun Todorović kaže da će zaposlenje naći 20 naših sugrađana.

-„Gaspromnjet“ gradi odličnu stanicu za snabdevanje svih vrsta goriva. Vrednost investicije je oko tri miliona evra. U prvoj fazi predviđeno je da bude zaposleno 20 naših sugrađana. Očekujemo da do kraja godine, sa druge strane, bude izgrađena još jedna pumpa, što će značiti još dodatnih 20 zaposlenih sugrađana – rekao je Todorović. On je podsetio da je krajem 2018. godine Skupština grada Čačka je usvojila Planski akt za naseljeno mesto Sokolići, kojim je predviđena izgradnja benzinske stanice. Naftna industrija Srbije, Republika i Grad Čačak su dali dozvole za izgradnju.

Investitori kažu da će nova benzinska stanica predstavljati spoj savremenih tehnologija i vrhunskih proizvoda i usluga. Obezbediće potrošačima naftne derivate domaće proizvodnje iz Rafinerije nafte Pančevo, kao i bogat dopunski asortiman.

I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.