Ivanjica

ПОЗИВ ПОСЛОДАВЦИМА ЗА АНГАЖОВАЊЕ ПРАКТИКАНАТА

Центру за радно ангажовање су на конкурсу Општине Ивањица додељена средства за реализацију овогодишњег Програма радне праксе за младе. Сходно томе објављен је позив за учешће свих заинтересованих послодаваца из јавног, приватног и цивилног сектора који имају потребу за ангажовањем практиканата.

Информације о броју и потребном профилу практиканата треба да доставе путем мејла kzm.ivanjica@hotmail.com до уторка, 21. маја.

ЦРА Ивањица

Програм радне праксе се спроводи у сарадњи са Канцеларијом за младе. То је организовани програм стажирања базиран на тројном уговорном односу између Центра за радно ангажовање младих, супервизора на локацији обављања праксе (послодавца) и практиканата (младих незапослених). Док су у програму, практиканти добијају осећај правог пословног живота током праксе коју обезбеђују јавне, приватне и цивилне организације, а за то имају и месечну финансијску надокнаду Центра.  Захваљујући тесној сарадњи са локалним послодавцима, Центар за радно ангажовање је у прилици да младима кроз програм радне праксе омогући широк избор радних места у различитим областима.

Припремила Јелена Савић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.