Društvo

Привредници о Драгану Вучетићу

Од последица инфекције корона вирусом у 60. години живота преминуо је Драган Вучетић, дипломирани економиста, власник фирме „Атол“ доо, члан УО „Уније Чачак 2000“, члан Скупштине „Уније“ и члан Скупштине „Општег удружења предузетника“.

Рођен је у Чачаку 1960. године, школовао се у родном месту, а Економски факултет завршио је у Београду. Пре тридесет година основао је агенцију „Атол“. „Атол“ је фирма која се бави рачуноводственим и књиговодственим услугама и финансијским консалтингом. Ужа специјалност му је била порези и пореско саветовање.

Драган Вучетић је у удружењима дужи низ година, и на његову иницијативу основана је Струковна секција за рачуноводство у оквиру удружења „Унија Чачак 2000“. У послу високи професионалац, спреман да помогне у решавању најкомпликованијих финансијских проблема. Познат као дружељубив човек који је знао да саслуша пријатеље и пословне партнере. У послу и приватном животу зрачио је васпитањем, искреношћу и поверењем.

Био је одборник у Скупштини града Чачка и у два мандата председник Скупштинског савета за буџет и финансије. Последњи пут у скупштинским клупама био је као одборник Демократске странке у периоду од 2012. до 2016. године.

У младости се успешно бавио фудбалом наступајући за чачанске клубове „Борац“ и „Аутопревоз“, лучанску „Младост“ и „Таково“ из Горњег Милановца.

Одлазак Драгана Вучетића Вука је велики губитак за све нас, а највише за његову породицу, његову супругу, троје деце и двоје уничади.

Човек великог срца, који је подржавао сваку хуманитарну акцију.

Нека му је вечна слава и велико хвала.

Колеге из „Уније Чачак 2000“ и „Општег удружења предузетника

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.