Aktuelno Obrazovanje

Proslava školske slave u Slatini na zavidnom nivou

Današnjoj proslavi školske slave Sveti Sava u Osnovnoj školi „Branislav Petrović“ u Slatini može parirati, a ako ne i pozavideti svaka gradska škola. U savršenim uslovima velike filskulturne sale, pune publike, proslava je bila organizovana na zavidnom nivou. Tome su svakako doprineli i učesnici, odnosno učenici, kao i njihovi mentori, nastavnici. Bilo je pesme, recitacija, mini predstava… Jedan od najzaslužmijih svakako je i ovogodišnji domaćin slave, direktor škole Lazar Čikiriz, koji je iskoristio priliku da pohvali ovu obrazovnu ustanovu.

hkhk

– Direktor sam od 1996. godine i ove proslave smo počeli u Domu kulture u Mršincima. Sada, zahvaljujući mnogim našim prijateljima koji su nam pomogli, došli smo i do ove sale, mislim da nam je najposećenija slava na teritoriji grada. Jedna smo od osam škola u Srbiji koja ima „tablu preduzetničke škole“. Nastavićemo i dalje da radimo. Čeka na s veliki projekat kviz znanja „Mozgalica“, a uskoro i proslava Dana škole – rekao je Čikiriz.

kJKAk

kjljl

Ispred Grada, proslavi je prisustvovao zamenik gradonačelnika Radoš Pavlović, koji je rekao da mu je izuzetna čast što je bio gost ove škole.

– Grad i novo gradsko rukovodstvo puno pomaže sve škole. Izuzetno smo prepoznali značaj obrazovanja u celokupnom razvoju grada. Od Čačka želimo da stvaramo jedan moderan grad, sa boljim i kvalitetnijim životom. Želimo da ova deca ovde učažu u sebe i svoje obrazovanje i da nam se vrate u grad kao svršeni inženjeri, lekari, profesori… i da svi zajedno doprinesemo prosperitetu grada – rekao je Pavlović.

pp

uouo

ljljll

ouuou

khkk

hkhl

ppip

jkj

oul

One thought on “Proslava školske slave u Slatini na zavidnom nivou

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.