ЗИМСКА СЛУЖБА, СНЕГ
Društvo Saobraćaj Selo

ПРВИ СНЕГ: На територији Чачка нема неочишћених путева

Током претходне ноћи, снежне падавине су погодиле села на већим надморским висинама, Брезовице, Вујетинце, део Горње Трепче и део Прислонице.

У складу са Програмом чишћења снега и леда са површина јавне намене на територији града Чачка, екипе ЈКП Градско зеленило и ЈКП Моравац, по налогу ЈП Градац, извршиле су благовремено чишћење путних праваца у овим селима, тако да на територији града нема неочишћених путева.

-На Каблару је било снежних падавина, али је снег био расквашен и није било потребе за чишћењем путева. Град Чачак спремно чека ову зимску сезону са планираних рекордних 54 милиона динара за реализацију ових активности, са циљем да се зимска служба из године у годину унапређује. Уз набавку нове механизације за поменута комунална предузећа и ЈКП „Комуналац“, 40 месних заједница опремљено је раоницима за чишћење снега и горивом за те потребе, за путне правце који нису обухваћени Програмом. Спремно чекамо нове падавине, апелујући на возаче да вожњу прилагоде условима на путу и да користе зимску опрему – истиче за „Ча глас“ Милан Бојовић, в.д. директор ЈП „Градац“ Чачак.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.