G.Milanovac Obrazovanje Region

ПРВИ СТАРТАП ВИКЕНД У СРБИЈИ!

Стартап Викенд је шанса младих да открију своју иновативну предузетничку страну и стекну знања и вештине које ће их лансирати у свет стартапа! Одржава се у Горњем Милановцу, отпочиње у суботу, 21. маја у 8.30 часова и траје и у недељу, 22.маја, а о детаљима програма прилажу организатори из Регионалног иновационог „Импулс“ стартап центра агенду која је у прилогу, на фотографијама:

Да ли желите да се упознате са светом стартапа и стекнете вештине и знања која ће вам помоћи да развијете своје бизнис идеје?

Сви велики иновативни предузетници су некада били почетници. Steve Jobs, Bill Gates и Mark Zuckerberg су некада били само студенти. Али њихова жеља да мењају свет, да стварају нешто иновативно и да преузму иницијативу одвела их је на пут успешних предузетника. Сада је ваш ред да започнете сопствено предузетништво и откријете свој пуни потенцијал уз помоћ Стартап Викенда.

Шта је Стартап Викенд?

Овај програм је изузетна прилика за младе да стекну знања и вештине о методологијама, алатима и корацима који се користе у развоју технолошких стартап компанија. Програм је јединствен јер је креиран као први Стартап Викенд за младе у Србији који ће окупити младе људе на једном месту и пружити им незаборавно искуство.

Ко су организатори Стартап Викенда?

Захваљујући нашим сјајним партнерима, Стартап Викенд ће бити искуство које ћете дуго памтити! Организује га Регионални иновациони стартап центар Импулс у сарадњи са партнерским организацијама из иновационог екосистема Србије: ИЦТ Хуб, Иницијатива Дигитална Србија, Гаража бy Тендерлy, УСАИД Србија и Предузми идеју.

Циљеви Стартап Викенда?

Учесници ће имати прилику да стекну неопходна знања и искуства о корацима у процесу стварања иновативног производа/услуге, методологијама и алатима које користе успешне стартап компаније.

Циљ нам је да им пружимо увид у то како изгледа живот стартапера и подстакнемо их да размишљају о развијању нових технологија које ће унапредити свет око нас.

На тај начин учесници ће моћи да развију своје вештине, стекну нова познанства и добију прилику да своју идеју представе стручној и пословној јавности.

Један од наших кључних циљева је селекција младих талената које бисмо након Стартап Викенда наставили да менторишемо и припремамо за наредне програме подршке на којима могу добити бесповратна средства за оснивање и развој свог стартапа.

Интензиван програм учења, рада и дружења

У два дана интензивног програма учења, рада и дружења, имаћете прилику да упознате младе креативне људе сличних интересовања, Луку Радовановића – суоснивача стартап компаније Б2Бее, менторе и стручњаке из стартап екосистема Србије. Приближћемо вам стартап свет на начин који до сада нисте имали прилику да доживите.

Програм Првог Стартап Викенда је пажљиво осмишљен како би учесницима пружио свеобухватно искуство и омогућио им да стекну знања и вештине које су им потребне за успешан развој стартап компанија.

Програм се састоји од:

Инспиративних предавања и радионица из области предузетништва и стартапа, тимског рада и решавања реалних проблема у стартап окружењу, менторског рада са стручњацима из различитих области, презентација и евалуација иновативних пословних идеја и пословних модела.

Припреме уз организаторе и сараднике се приводе крају, а „Импулс“ центар широм отвара врата своје установе заинтересованима!

Приредила: Милица Матовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.