Grad

RADNO VREME UGOSTITELJSKIH OBJEKATA U ČAČKU DO 24 ČASA

Radno vreme restorana, kafana, pabova, bifea, barova, picerija, pečenjara, pivnica, objekat brze hrane… na području Čačka, biće moguće u vremenu od 06.00 do 24.00 časa, stoji u nacrtu odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata.

Foto: EPICENTAR PRESS

Petkom i subotom, uoči i na dan državnog praznika određenog zakonom, ovi ugostiteljski objekti mogu da rade do 01.30 sati narednog dana.

Ugostiteljski objekti koji se nalaze u stambenim zgradama kolektivnog stanovanja, osim u ulicama Župana Stracimira, Gradsko šetalište i Kuželjeva, mogu da rade od 06.00 do 23.00 časa, a petkom i subotom do ponoći.

Na dan 31. decembra, 1, 2. i 13. januara ugostiteljski objekti mogu utvrditi duže radno vreme od radnog vremena propisanog ovom odlukom.

Radno vreme ugostiteljskih objekata na železničkoj i autobuskoj stanici, u okviru benzinskih pumpi, kao i ketering objekata je neprekidno. Isto važi i za ugostiteljske objekte za smeštaj.

Novčanom kaznom od 150.000 dinara kazniće se za prekršaj pravno lice ako na ulazu u ugostiteljski objekat ili na drugom vidnom mestu ne istakne radno vreme ugostiteljskog objekta koje je usaglašeno sa ovom odlukom ili se ne pridržava propisanog radnog vremena.

Kazna za odgovorno lice u pravnom licu, kao i za fizičko lice je 25.000, dok se preduzetnik može kaznici u visini od 75.000 dinara.

Izvor: MNA

2 thoughts on “RADNO VREME UGOSTITELJSKIH OBJEKATA U ČAČKU DO 24 ČASA

  1. A ko će da kaznjava ove slepce sto drze kafiće na Moravi koji pustaju muziku koliko god je to najjace moguće i koja se cuje kilometrima okolo? Ja ne znam kako ljudi leti spavaju u kucama na Suvom bregu i Keju, ili te ubija muzika sa Morave ili vrućina u sobi…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.