Sport

СА ЗЕМУНЦИМА

До краја Адмиралбет КЛС остала су још четири кола. Екипа „Чачак 94 Quantoxа“ води грчевиту борбу за опстанак, а прилику да у знатној мери побољша своје шансе да се и наредне сезоне такмичи у овом рангу имаће у понедељак, 27. марта. Од 17 сати у хали крај Мораве, у оквиру 27. кола, дочекаће земунску „Младост MaxBet“.

Ђорђе Мићић и Раденко Пилчевић
  • Катастрофалан старт нас је довео у овакву ситуацију. Срећом, сами одлучујемо о својој судбини . До краја првенства две утакмице играмо код куће, долазе „Младост MaxBet“ и „Нови Пазар“, и са тим бодовима опстанак би био обезбеђен, а то нам је пре његовог почетка и био циљ – рекао је капитен „Чачка 94 Quantox“ Раденко Пилчевић.

„Младост MaxBet“ је млада екипа која гаји агресиван стил игре, а у понедељак ће наступити у нешто измењеном саставу у односу на сусрет у првом делу сезоне који је решила у своју корист 87:78.

  • У последњих неколико сусрета остварили су битне победе над нугодним противницима и то је показатељ да се ради о саставу који захтева поштовање. Озбиљно се припремамо, јер нам је победа преко победа. Једно је сигурно, неће нам бити лако и помоћ публике је неопходна – изјавио је тренер Ђорђе Мићић, који је желео да „сакрије карте“ кад је у питању састав и начин на који планира да се његов тим супротстави противнику.

Овај сусрет долази после тешког пораза од ОКК „Београда“ у гостима после ког је Мићић био љут на своје искусне играче.

  • Правили су неке неопростиве грешке и зато смо протеклих дана доста времена потрошили на анализу те утакмице, како се оне не поновиле и у овом сусрету. У дуелу са Земунцима показаћемо да је то био само један лош дан – закљ`учио је Мићић.

Улаз за овај значајан сусрет је бесплатан, а посетиоци ће своју хуманост моћи да искажу убацивањем новчаних прилога у посебно постављене кутије. Прикупљена средства ће бити утрошена за лечење наше суграђанке Хелене Живковић. Они који тог дана неће бити у могућности да се нађу у хали крај Мораве Хелени могу помоћи слањем поруке путем СМС- а 126 на број 2407.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.