Aktuelno Politika

САОПШТЕЊЕ СНС ЧАЧАК

САОПШЕЊЕ СНС-А ПРЕНОСИМО У ЦЕЛОСТИ

Поводом бројних бесмислица и неистина које су изнете од представника листе „Сви за Чачак“, мада би било тачније да се зову „Само за себе“, које су изнели у тзв. „САОПШТЕЊУ“ (пише се тзв, а не ткзв), Градски одбор Српске напредне странке у Чачку, као носилац актуелне и будуће власти саопштава овим илузионистима искључиво чињенице и истину.

Актуелна власт је свој рад обележила бројним резултатима, успесима и за само осам година учинила да наш град изгледа потпуно другачије, лепше, модерније, запосленије, него у периоду када је Чачак водио самопроглашени морални тотем, умишљени светионик демократије, а суштински са снагом украсне лампице на новогодишњој јелкици, министар у четири Владе Србије – Велимир Илић. Да га овим путем обавестимо да није он „Вељо асфалт“, већ је тај надимак због свега што је урадио, носио Вељо Богићевић. Магистар Илић је добио надимак „Вељо лампек“ и цео Чачак зна због чега је тако.

Човек који је рођен у Федеративној Народној Републици Југославији, покушава себе да представи као нову покретачку енергију Чачка, некога ко ће тек да се бори за Чачане, а ништа није урадио за овај град иако се некада много питао и много је могао. Није знао или није хтео, једини је закључак. Разумемо да охлађене ране више боле, али смо сигурни да он сам себе изненади кад нешто изговори, јер његове реченице немају ни почетак ни крај. Пензионисани ненавођени пројектил, који се давно исписао из политике.

Представници ове листе, истрошени политичари на батерије, заборављају од чега смо почели, где смо данас и куда идемо. Нисмо затекли ниједан усвојен план, ниједну активну дозволу, ниједан пројекат, али њима је важније ко је нешто урадио, него шта је урадио.

Други лидер ове коалиције Александар Радојевић, бивши повереник СНС у Чачку, бивши посланик СНС, председник Месне заједнице Прељина, члан управних одбора, је заборавио да је својевремено „пуштао кишу“ у Чачку и питао се за све, па се сад представља као неко ко ће све да реши. Није знао или није хтео, једини је закључак.

Не решавају се проблеми чачанског здравства у сепареу мотела „Ливаде“, у ресторану хотела „Београд“, у приватној ординацији, већ се пацијентима пружа здравствена заштита и лечење новим скенерима, ултразвучним апаратима, најсавременијом магнетном резонанцом и ангио салом,опремом и лекарима које данас има наша Општа болница, као и лекарима специјалистима који због одличних услова рада долазе у наш град.

Поштовани суграђани, није Милун Тодоровић ни „жртва ни мученик“, како га ови опскурни ликови представљају, већ доказани привредник и најбољи градоначелник којег је Чачак имао, човек који је у свакодневној сарадњи са председником Србије, Владом Србије и републичким јавним предузећима, са локалним предузећима, установама, чачанским привредницима и међународним институцијама довео ауто-путеве у Чачак, ставио у функцију аеродром „Морава“, изградио Здравствену станицу у Љубићу, два нова музеја, асфалтирао 500km сеоских и градских саобраћајница, оживео радове на брани Сврачково, изградио Научно технолошки парк, изградио мостове и булеваре, опремио и проширио пословне зоне за домаће и стране привреднике, изградио водоводе, паркове, дечија игралишта, удахнуо живот Овчар Бањи, уштедео огроман новац за јавну расвету, уздигао спорт, културу и инфраструктуру на никад виши ниво, свакога саслушао, увек помогао и на свако питање одговорио.

Тешко је побројати шта је све урађено за претходних осам година. На основу резултата, тражимо поверење Чачана да заједно изградимо Нову болницу, РХ центар у Овчар Бањи, затворени олимпијски базен, нове фабрике, вртиће, путеве и водоводе, да градимо ново и чувамо старо, да бринемо о свим људима, посебно о онима који су на било који начин угрожени.

Наша листа „Александар Вучић – Чачак сутра“, није окупила „але и вране“, како наводи коалиција „лекара, лампека и вештака“, већ све странке које подржавају државотворну политику Александра Вучића, људе који разумеју да је једина могућност даљег развоја Чачка, сарадња са Владом Србије и који искључиво желе најбоље свим нашим суграђанима.

Зато, поштовани суграђани 2. јуна изађите на изборе и дајте подршку листи број један. Подржите људе које свакодневно виђате у комшилуку, на улицама Чачка, у фабрикама, на пољопривредним газдинствима, утакмицама, пијацама, вртићима и црквама, поред Мораве, на изложбама, у здравственим установама, свуда и на сваком месту. Тако је било, тако ће бити, то вам обећавамо.

Још јаче и више ћемо радити за наш лепи град, за град будућности.

Живео Чачак, живела Србија!

Српска напредна странка
Градски одбор Чачак

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.