Sport

„SLOBODA S“, RASADNIK ODBOJKAŠKIH TALENATA

Na Ubu će, od 3. do 13. februara, biti organizovane pripreme za najperspektivnije srpske odbojkašice. Trener pionirske reprezentacije Srbije Nemanja Zekić je, sa svojim saradnicima, posle obavljenih testiranja širom Srbije i Republike Srpske, odabarao 40 devojčica koje konkurišu da ponesu dres sa državnim grbom. Među njima je i Čačanka Tatjana Simeunović, članica OK „Sloboda S“.

Tatjana je rođena 2006. godine i odbojkom je počela da se bavi u petom razredu u sekciji svoje matične škole „Filip Filipović“, a trener joj je bio profesor Nenad Grujić. Vrlo brzo počinje aktivno da trenira u „Slobodi S“ i posle samo dve godine bavljenja ovim sportom, pod stručnim nadzorom trenera Srđana Majstorovića i Jovana Kojovića, ona stiže na prag reprezentacije, što predstavlja najbolji pokazatelj o kakvom se potencijalu radi. 

Naravno, da će njen dalji razvoj zavisti od toga koliko će biti uporna i vredna. Stručni rad se ne dovodi u pitanje, jer trenira u klubu koji je prepoznatljiv po radu sa mladim odbojkašicama i iz koga skoro svake godine poneka takmičarka nastavi karijeru u nekom od prvoligaških timova. Među njima su najpoznatije Mina Mijatović i Vanja Savić, koje se nalaze na širem spisku trenera A reprezentacije Zorana Trezica i polako krče put ka ostvarenju najviših sportskih dometa.

V. D.    

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.