G.Milanovac Region

Српски фестивал светске музике у Горњем Милановцу


Српски фестивал светске музике, четрнаести по реду биће одржан од 20. до 25. априла у Горњем Милановцу. Реч је о светској манифестацији која се и ове године реализује у оквиру обележавања Дана општине.

Највећи део програма посетиоци ће моћи да прате на Тргу кнеза Михаила, а вечерњи наступи биће организовани у “Пабу 1859”.
Манифестацију ће, у великој сали Културног центра отворити музичко-сценски игроказ „Кафана на Ковид Балкану“. Организатори су се побринули да садржајан програм задовољи најразличитије музичке укусе.

Централни догађаји одржаће се за викенд 23. и 24. априла, када општина Горњи Милановац празнује свој дан.
Ране поподневне сате обележиће спортски програм, а потом концерт бенда из Норвешке (Tom R. Bend). Концерт Звонка Богдана и тамбураша, планиран је за вечерње сате. Наступ Звонка Богдана, наступом ће најавити Градски поп-хор.
Недеља је резервисана за љубитеље rock&rolla, када ће заједно са гостима из иностранства наступити и бендови из Србије (Trond Y.G Friends , група 357, Никола Врањковић)

Последњег дана фестивала, 25.априла, у великој сали Културног центра биће организован концерт најлепших српских песама у изведби Алаксандра Смрекића и његовог оркестра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.