Politika

СРС: ШЕШЕЉ ЋЕ БИТИ НАЈБОЉИ ПРЕМИЈЕР

Иако се није обратио јавности путем медија, др Војислав Шешељ, председник Српске радикалне странке, разговарао је са многим Чачанима на Градском тргу. Када је био у посети, 15. марта, радикали су суграђанима бесплатно делили књиге које је написао. Прикупљали су и потписе против истополних бракова.

– Надамо се, уз велику подршку грађана, да ћемо бити највећа национална странка у Скупштини Србије. Без радикала не може да функционише, што се потврдило у претходном сазиву. Када будемо саставни део Народне скупштине, најбољи кандидат за премијера биће професор др Војислав Шешељ. Надамо се да ће Влада коју он буде водио, имати најбоље економске и правне резултате – изјавио је Дане Аничић, председник Моравичког окружног одбора Радикалне странке. Подсетио је да ће се радикали и даље залагати за очување Косова и Метохије, сарадњу са Русијом и евроазијским интеграцијама, останак Србије у постојећим градницама, социјалну правду, равноправност свих грађана. Када је реч о међународним односима, СРС је за сарадњу са европским земљама, али на равноправним основама.

– Председник Србије Александар Вучић није увео санкције Русији и, такорећи под заклетвом, рекао да никада неће признати независност Косова и Метохије. То су главни разлози због којих смо га подржали да би у овој кампањи победио у првом кругу. Ако би се прозападно оријентисане странке удужиле, ко зна шта би се десило… Спремни смо да будемо конструктивна опозиција, али и да преузмемо одговорност као део владајуће коалиције. Тражићемо да др Војислав Шешељ буде премијер – изнова је поручио Дане Аничић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.