Kultura

SVAKOG UTORKA „BIOSKOP NA OTVORENOM“

Kancelarija za mlade Čačak u saradnji sa Narodnim muzejom u Čačku organizovala je prvo veče „Bioskopa na otvorenom“. Ova projekcija je bila je verzija, a prvi film „Casablanca“ prikazan je u dvorištu Narodnog muzeja pred više od 80 oduševljenih posetilaca.

-Među publikom našli su se kako mlađi tako i naši stariji sugrađani, što je dokaz da su aktivnosti i akcije Kancelarije za mlade namenjene svim generacijama, što doprinosi suzbijanju međugeneracijskog jaza u našem društvu – kažu iz KZM.

Zbog velikog interesovanja, iz KZM poručuju da će tokom letnjeg perioda svaki utorak u 21 čas biti rezervisan za filsku projekciju na otvorenom, ukoliko vremenske prilike to dozvoljavaju.

-U izboru narednih filmova učestvovaće i naši dragi sugrađani, na taj način što ćemo predložiti nekoliko zanimljivih filmova i uraditi anketu. Film koji bude imao najviše glasova biće prikazan, a ulaz je slobodan. Potrebno je samo da ponesete dobro raspoloženje i svojim prisustvom uveličate naš događaj – kažu aktivisti KZM.
I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.