Grad

TODOROVIĆ: SLEDEĆE SEDMICE JAVNI POZIV ZA REKONSTRUKCIJU BEDEMA

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, izjavio je da se u toku naredne sedmice očekuje raspisivanje javnog poziva za rekonstrukciju Gradskog bedema od Belvija do Borčeve hale, odnosno od ulice Bate Jankovića do ulice Vojvode Stepe.

“Ostalo je još nekoliko detalja koji su tiču mobilijara i rasvete, u kom obimu i iz kog izvora finansiranja. Postoji nekoliko ideja, jedan je da se radi popločavanje, a ne asfaltiranjem, naravno u kvalitetnom izvođenju. Kada sagledamo sve cene i mogućnosti onda ćemo raspisati javni poziv i pokušati da u ovoj građevinskoj sazoni taj deo bedama završimo”, rekao je Todorović.

Odgovarajući na pitanje novinara kako teku radovi na izgradnji ulice 10, on je rekao da teku dobro i da je u toku drugu fazu.

“Radovi se izvode u nekadašnjem krugu Autobuske stanice. Izvođač nailazi na dosta podzemnih instalacija koje nisu definisane, nisu katastarski evidentirane. Mislim da ćemo u previđenom roku završiti ovaj deo ulice 10 od kružnog toka kod Medicine rada do stare mlekare”, istakao je Todorović.

Izvor: MNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.