Grad

TRI VELIKA REGIONALNA BENDA NA OVOGODIŠNJEM FESTIVALU „PRIČA“

Na ovogodišnjem festivalu “Priča“, koji će se održati na dve lokacije u gradu, nastupiće dvadesetak rok bendova, među kojima je i nekoliko regionalnih atrakcija poput sastava “Hladno pivo“, “Zabranjeno pušenje“ i “Parni valjak“.

HLADNO PIVO

Festival je praktično podeljen na dva dela. Prvi deo će se održati u Ulici braće Glišića 30. i 31. avgusta. U petak 30. avgusta nastupaju “Istok“, “Hadži prodane duše“, “Jurka“, “Majdan“, kao i sastav “Neverne bebe“, koji je označen kao prijatellj festivala.

U okviru gitarskog krosovera, u subotu 31. avgusta na binu će se popeti šest mladih bendova i kultni milanovački sastav “Bjesovi“.

Glavna koncertna dešavanja zakazana su za petak i subotu 6. i 7. septembar na fudbalskom igralištu FK Remont.

Organizatori su najavili prave koncertne spektakle, uz nastupe jednog od najpopularnijih regionalnih sastava “Hladno pivo“, predvođenog frontmenom Milom Kekinom, rok veterana iz “Parnog valjka“, a nakon tačno 25 godina u Čačku će ponovo svirati kultni jugoslovenski bend “Zabranjeno pušenje“.

Osim njih, publika će imati priliku da uživa uz “Sunshine“, Nikolu Vranjkovića, “Trigger“, ČBS, “Odgovor“ i Džonija Rankovića i The Churlians.

Narednih dana javnost će biti obaveštena o cenama kompleta ulaznica za festival “Priča“, kao i o mestima na kojima će moći da se preuzmu.

Izvor: Morava info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.