Društvo

U naredna tri meseca izmenjen režim saobraćaja zbog popravke mosta na Ateničkoj reci

Od danas pa sve do 9. jula izvodiće se radovi na popravci mosta preko Ateničke reke, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja u Ulici đakona Avakuma, saopšteno je iz preduzeća “Štrabag – Putevi Čačak“.

Kako se navodi, reč je o deonici državnog puta IIA reda, broj 179, Čačak (Drakčići) – Drakčići, koja se poklapa sa Ulicom đakona Avakuma u Čačku.

Radovi će se izvoditi u periodu od 7 do 17 časova svakoga dana, uključujući i dane vikenda.

U zoni radova vršiće se naizmenično propuštanje vozila svetlosnom saobraćajnom signalizacijom (mobilnim semaforima), a u jutarnjem i popodnevnom špicu od strane radnika sa zastavicama.

Kako je projektom sanacije mosta predviđeno etapno rušenje postojeće ploče mosta i zbog povećane opasnosti za učenike u saobraćaju, projektom privremene saobraćajne signalizacije, zabranjeno je skretanje iz Ulice đakona Avakuma u Ulice 3 i 4, kao i u suprotnom smeru. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom. Molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i da imaju razumevanje za usporeno odvijanje saobraćaja – navode u preduzeću “Štrabag – Putevi Čačak“.

Ča Glas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.