Grad

У ТОКУ ИЗГРАДЊА ТРОТОАРА КОД СПОМЕН ПАРКА

У ТОКУ ИЗГРАДЊА ТРОТОАРА КОД СПОМЕН ПАРКА

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић јуче је са сарадницима посетио насеље поред Спомен парка, где је у току изградња тротоара на делу државног пута IIА реда, Чачак-Гуча-Ивањица, са леве стране, која је почела је 4. октобра, а завршетак радова је планиран до краја године. Тротоар се гради у дужини од 1.250 метара, а ширина је 1,5 метар. У склопу ових радова планирана је изградња бетонског канала, трапезног облика, за одвод површинских вода. За ову инвестицију планирана су средства од 35 милиона динара, које обезбеђује ЈП “Путеви Србије”, а радове изводи предузеће “Путеви Чачак”.

-Изградња тротоара у овом делу града је веома значајна, јер ће свакако повећати безбедност у саобраћају. Не треба заборавити да се овде налази и Спомен парк, излетиште за све наше суграђане, тако да ће нови тротоар утицати на повећање  безбедности путника у возилима, али и пешака и што је најважније, деце –рекао је Тодоровић.

На предлог мештана, планирано је да се са и десне стране овог пута, од Спомен парка, продужи тротоар у дужини од 300 метара до најгушће насељеног насеља.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.