Sport

VEĆ VIĐENO U HALI KRAJ MORAVE

Kao po nekoj uhodanoj matrici, domaći igrači svaku utakmicu počnu u malo laganijem ritmu, a onda “dodaju gas“ i krenu da “lome“ svoje protivnike. Tako je bilo i u utakmici šestog kola KLS, odigranoj u hali kraj Morave 10. novembra, pred 900 gledalaca, u kojoj je “Borac“ savladao “Dunav“ iz Starih Banovaca sa  85:67 (15:14; 22:10; 23:23; 25:20).

Bilo je dovoljno nešto više od pet minuta igre u drugoj četvrtini, kada su Čačani ubacili u „višu brzinu“, da se napravi serija 16:0, povede sa 31:14 i utakmica je praktično bila rešena. U nastavku je ta prednost, u jednom laganom ritmu, održavana, jer je razlika u kvalitetu ubedljivo bila na strani domaćih košarkaša. Da je bilo malo više koncentracije prilikom šuta za tri poena razlika bi bila mnogo veća, jer je iz 34 pokušaja pogođeno samo osam puta. Izuzetak je bio Todorović, koji je imao sjajan učinak sa pogođene četiri trojke iz pet pokušaja. Ako se tome doda i podatak da je bio bez greške u šutu za dva poena, četiri puta pogodio, vidi se da je krilni centar Čačana imao svoje veče.

“Borac“: Alikadić 4, Popović 2, Šušić, Đoković 10, Krsmanović, Bumbić 6, Gavrilović 8, Majstrović 8, Kočović 11, Nerandžić 9, Džons 7, Todorović 20.

“Dunav“: Kovačević, Bolović, Ivić 12, Mitrović 13, Juzbašić, Drašković, Simić 14, Nešović 4, Miljković 7, Beloica 1, Miljenović 3, Jeković 13.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.