Фото Дом културе
Kultura Kultura

Вечерас ТРИБИНА „ТУРИЗАМ И ОБРАЗОВАЊЕ: ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА РАЗВОЈ И ЗАПОШЉАВАЊЕ“

ТРИБИНА „ТУРИЗАМ И ОБРАЗОВАЊЕ: ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА РАЗВОЈ И ЗАПОШЉАВАЊЕ“ биће одржана у Великој сали Дома културе, у среду, 12. октобра, у 19,30 часова.

Ова трибина ће указати на могућности развоја туризма као сектора са великим потенцијалом за привредни раст и запошљавање, са посебним освртом на развој кадрова за рад у туризму и коришћењу енглеског језика као језика међународне комуникације.

На питања о стратегији развоја туризма у Србији, значају туризма за локалну/националну привреду, значају енглеског као језика међународне комуникације, о стручним школама: мотивацији ученика, наставним плановима и програмима, стању на тржишту рада и потребама послодаваца, обуци наставника кроз програме Центра за стручно усавршавање и представљање пројекта TBL 4 Tourism, ће поред представника међународног пројекта TBL 4 Tourism, говорити и представници Туристичке организације Чачак, Националне службе за запошљавање, Привредне коморе Србије, Већа стручних школа, Центра за стручно усавршавање запослених у образовању и представници организација из сектора туризма.

Организатори предавања су Културно – образовни програм, Језичка школа Blackbird и Туристичка организација Чачка.
Улаз је слободан.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.