Sport

ВРАТИТИ „БОРЦУ“ СТАРИ СЈАЈ

ПОТПИСАН УГОВОР О ПОСЛОВНО-ТЕХНИЧКОЈ САРАДЊИ ИЗМЕЂУ КОШАРКАШКОГ КЛУБА „БОРАЦ“ И КОМПАНИЈЕ „МОЦАРТ“

Ове сезоне кошаркаши „Борца“ ће играти 25. пут најјаче такмичење на просторима некадашње државе. Жеља свих у клубу је да се оствари што више победа и избегне борба за опстанак. Играчки састав је комплетиран. У уторак, 21. септембра, потписе на верност „Борцу“ ставили су некадашњи играч овог клуба Илија Ђоковић и искусни Сава Лешић. Да би се са успехом наступало у такмичењу које ће ове године, по многима, бити веома квалитетно и неизвесно, потребно је имати и чврсту финансијску потпору. У среду, 22. септембра, потписан је уговор о пословно-техничкој сарадњи између „Борца“ и Компаније „МОЦАРТ“.

– Пре десет година људи који су водили клуб имали су само један циљ. Како га спасити? Сетили смо се другара из детињства из „МОЦАРТА“. Они су нам тад помогли и не само што смо успели да га сачувамо, већ смо и пошли путем који нас је довео у ситуацију да крећемо у један нови циклус. И на његовом почетку опет нам је у помоћ притекао „МОЦАРТ“. Очекујем да ћемо планирано и урадити, јер где је ова Компанија, ту се побеђује – рекао је председник „Борца“ Предраг Пантовић, уз напомену да је стратегија клуба да кроз резултате првог тима врати оно што га је некада красило, а то је да ради и ствара играче. Да ствара кошарку. 

Сусрети пријатеља из детињста увек буде емоције.

– Желимо да помогнемо „Борцу“ да поврати углед какав је имао у некадашњој држави. Поглед на клупске фотографије, на којима су некадашњи асови, подсећају да су овај клуб и Чачак то заслужили. Верујем да су овде људи стручни, ми ћемо им пружити финансијску помоћ и очекујем да ћемо заједно стићи до циља – изјавио је генерални директор „МОЦАРТА“ Бобан Продановић.

По речима директора „Борца“ Марка Ивановића ова сарадња практично никада није ни прекидана. Постојао уговор или не, јер је овај успешни привредни колектив увек излазио у сусрет када је овом клубу било тешко.

  В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.