
Р.бр НАЗИВ РОБЕ 06.07. 13.07. 20.07. 27.07. Просек 1. Пројино брашно 80-90 80-90 2. Кромпир 40-60 40-60 3. Пасуљ 200-350 200-350 3. Паприка 80-350 80-350 4. Парадајиз 50-100 50-100 5. Краставци 50-80 50-80 6. Тиквице 50-70 50-70 7 Цвекла 100-120 100-110 8 Боранија 100-150 100-140 9 Купус 30-50 30-50 10 Целер 200 200 11 Першун […]
Стрелци Зорана Аруновић и Дамир Микец освојили су златну медаљу у дисциплини десет метара ваздушни пиштољ – микс, што је прво одличје за српски тим на Олимпијским играма у Паризу. Српски пар стрелаца победио је у финалу дисциплине десет метара ваздушни пиштољ тандем из Турске Севал Илајда Тархан – Јусуф Дикец. Зорани Аруновић је ово […]
I posle 20 godina interesovanje za Pčelice ne opada, a razlog tome je stalno prilagođavanje zahtevima savremene nastave, usklađivanje sa promenama nastavnih planova i programa, ali i dokazani stručni kvalitet i kreativni pristup nastavi, saopšteno je iz Izdavačke kuće Pčelica koja obeležava dve decenije od prvih radnih svezaka. Ča Glas