Aktuelno Društvo

РАДОСТ НА БОРЧЕВОМ СТАДИОНУ

УСТАНОВА „ЗРАЧАК“ ОБЛЕЖАВА ДЕЧИЈУ НЕДЕЉУ

У оквиру обележавања Дечије недеље, корисници Установе за боравак деце и одраслих “Зрачак“, јуче, 2. октобра, били су гости Фудбалског клуба Борац.

Заједно са својим васпитачима и представницима Борца, многи од њих нису одолели да на главном стадиону заиграју фудбал, а исту прилику су добили и на терену са вештачком травом, где су тренирале младе наде чачанског фудбала.

Домаћини су им показали и нове просторије, где су их упознали са историјатом клуба дугом 91 годину.

Било је задовољство гледати радост на њиховим лицима и усхићење фотографијама Борчевих тимова и најбољих играча, као и дресовима оних који су се прославили у најпознатијим светским клубовима. На крају ове посете, о којој опширнији текст можете читати у наредном броју „Чачанског гласа“, председник Управног одбора Борца Предраг Теофиловић уручио је гостима фудбалску лопту са потписима свих играча, а чачнски првотимац је од „Зрачка“ добио захвалницу.

Дани посвећени деци биће обележени у “Зрачку“ и у четвртак, када ће Установу посетити деца из вртића „Сунце“ и „Бамби“ и петак, када је предвиђено да им у госте дођу ђаци основне школе из Горачића.

В. Т.

 

 

Оставите одговор