Sport

ДЕРБИ У ЧАЧКУ

 

Фото: Лејча

После краће паузе наставља се такмичење у регионалној АБА 2 лиги. У Чачак долази екипа „Динамика“ из Београда. О наредном противнику Мирослав Милић, члан стручног штаба „Борца“, каже следеће:

  • Ради се о екипи која претендује да се нађе међу прве четири и да се пласира у доигравање. Ове сезоне су довели неколико проверених играча. Ту, пре свега, мислим на Ћапина, својевремено првог стрелаца прве АБА лиге, и искусног Варду. Имају и пар странаца из Литваније и Америке. Ради се о једној озбиљној екипи и победа у овом мечу би нам много значила. Не ради се само о позиционирању на табели у наставку такмичења у АБА 2 лиги, већ и на психолошком подизању екипе после пораза на свом терену од  „Младости“.

Никола Пешаковић и Предраг Прља очекују тешку утакмицу и истичу да се у њу мора ући максимално ангажовано и са много већом енергијом, а не као против „Младости“, ако се жели победа. Обећавају да ће дати све од себе и да им је неопходна помоћ публике у овом важном мечу. Сусрет седмог кола на програму је у среду, 29. новембра, од 19 часова.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.