Sport

ЗА НЕМАЊУ И ЗОРАНУ

Пети Меморијални турнир ”Немања и Зорана” окупио је више од 160 такмичара из 15 српских клубова. Посвећен је сину и мајци, великим заљубљеницима у карате спорт.

Немања Булатовић изненада је преминуо у фебруару 2001. у 19. години. Од 2003. у Чачку је заживео клуб који носи његово име. Основала га је Немањина мајка Зорана, једна од најбољих каратисткиња бивше Југославије.

На многим светским, европским и домаћим такмичењима освајала је медаље и наступала у тиму са Бојаном Шумоњом и Надом Голубовић. Настрадала је у новембру прошле године у саобраћајној несрећи на путу Чачак – Краљево. Пошла је да суди турнир у Врњачкој Бањи.

Карате клуб ”Немања” наставили су да воде Зоранини ученици. Заједно са председницом клуба Мајом Пауновић, организовали су, 21. октобра, у Прехрамбено-угоститељској школи пети Меморијални турнир за Немању, који је од ове године посвећен и Зорани.

Одазвали су се многи пријатељи и ривали на терену из више градова Србије, Крагујевца, Лесковца, Врњачке Бање… За Немању и Зорану су се такмичили каратисти свих генерација.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.