Sport

ИДЕМО НА ДЕРБИ

У 13. колу АБА 2 лиге у хали „Борца“ гостује „Сикст Приморска“, екипа која са „Борцем“ дели прву позицију на табели. У чачанском абадвалигашу су спремни за овај меч. Сви играчи су здрави и на расплагању су тренеру Бојићу.

  • Ради се о једној јако озбиљној екипи која у свом саставу има играче са вишегодишњим искуством у АБА 1 лиги, али и неколико младих талентованих кошаркаша. Направљен је добар баланс младости и искуства и добро је вођена са клупе. Морамо да будемо максимални у свим сегментима, јер не смемо дозволити кикс на свом терену, ако желимо да се пласирамо међу четири најбоље екипе – каже Милисав Милић, помоћни тренер.

Матија Поповић и Марко Мариновић најављују реванш за пораз у Копру и позивају публику да дође у што већем броју у халу.

Гости ће бити јачи него у првом сусрету ова два клуба, јер су довели Американца Кинга, који је доминантна „петица“. Сасвим сигурно да су главни ослонци гостију Јоксимовић, бивши играч „Хемофарма“, и Мулалић, који је наступао за „Цибону“. Све ово говори какав је тежак посао пред играчима „Борца“. Зато је помоћ навијача непоходна, јер се очекује неизвесна и „тврда“утакмица.

Ђаци основних и средњих школа ће и овај меч моћи да посматрају бесплатно, ако уђу на трибине са стране Градског бедема. Велики дерби се игра у среду, 10. јануара, од 18 часова.

В. Д.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.