G.Milanovac Region

КАД “ИКАР” РАШИРИ РУКЕ

 

ПАКЕТИЋИ ЗА ДЕЦУ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ

Кошаркашки клуб “Икар” из Горњег Милановца, једини у Србији који ради са децом са инвалидитетом, као и претходних неколико година, обрадовао их је новогодишњим пакетићима. Да све буде као из бајке, у халу “Бреза” у Горњи Милановац, у понедељак 25. децембра, дошао је Деда Мраз и његова Мразица.

Док су са својим тренерима прво вежбали на терену, многи су кришом ипак погледали на сто где су били послагани поклони. А када је тренер спустио лопту на паркет и “тајним” знаком позвао Деда Мраза, уследила је неописива и нескривена радост!

Председник клуба Предраг Бегенишић пожелео им је све најлепше у Новој години и захвалио пријатељима клуба који су, као и раније, омогућили куповину пакетића – предузећу “Рудник и флотација Рудник доо”, “Кекецу”…

Ивана Игњатовић, Лазарева мајка, који већ седам пуних година долази на тренинге у “Икар”, рекла нам је да је срећа на дечијим лицима највећи доказ колико им пажња руководства клуба значи. А они им узвраћају љубављу, искреном и чистом, како само деца умеју да осећају и то покажу.

В. Т.

Веселин Марсенић из Горњег Милановца, отац Милице која похађа ШОСО “1. новембар” у Чачку, свакодневно довози своју кћерку и њене другаре у школу. Заједно са другим родитељима, док чека да се часови заврше, често је у чачанској пицерији “Ђак”, чији су их власници недавно пријатно изненадили. Позвали су их да дођу са децом, да заједно са својим вршњацима приме новогодишње пакетиће. У знак захвалности за овај леп гест, Веселин и његова супруга Јелена су “Ђаку” поклонили колаче које сами праве. Веселин је желео овим добрим људима да упути велико ХВАЛА и преко “Чачанског гласа”.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.