Društvo

Обележавање Међународног месеца борбе против рака дојке

Поводом обележавања почетка Међународног месеца борбе против рака дојке (месец октобар), Женски центар „Милица“ из Врњачке Бање, под покровитељством Града Чачка, организује у суботу, 29. септембра 2018. године, од 11,00 до 13,00 часова, на Градском тргу, активности у оквиру пројекта „Дај педалу раку“. Ова манифестација ће окупити већи број представника здравствених, образовних, спортских институција и удружења грађана

Програмом манифестације је планирано да спортисти Бициклистичког клуба „Борац“ обележе почетак Манифестације симболичном вожњом која стартује у 11,00 часова у Коњевићима (код кружног тока саобраћаја), а завршава се на Градском тргу.

Овом манифестацијом, која промовише важност превентивних прегледа, здраве стилове живота, нарочито спорт у циљу не само превенције већ и рехабилитације, и наш град се придружио градовима широм Србије, Министарству здравља Републике Србије, Министарству омладине и спорта, Институту за јавно здравље „Др Милан Јовановић Батут“ и Институту за онкологију и радиологију Србије у обележавању Међународног месеца борбе против рака дојке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.