Društvo

Са почетком распуста стартује бесплатна школа клизања

Клизалиште Спортског центра Младост је свакако један од најомиљенијих зимских садржаја у нашем граду. Сведоци смо да је током првог дела распуста клизалиште било пуно посетилаца свих генерација. Чачански школарци се распуштају последњег дана јануара, а дан касније ће по први пут стартовати школа клизања. У сарадњи са Школицом спорта “Каспер“ Чачани ће имати прилику да сваког дана од 11 до 11,45 бесплатно савладају основе клизања.

“С’обзиром на велико интересовање за овај атрактиван вид рекреације одлучили смо да по први пут покренемо школу клизања. Са полазницима ће радити професори физичког васпитања чији ће основни циљ бити да их обуче основама клизања. Сваког дана, почевши од 1.фебруара, часови клизања ће бити у интервалу од 11 до 11,45 часова. Позивам посебно наше најмлађе да искористе ову прилику и да стекну прва знања из клизања“ – рекао је Драган Савковић.

Школа клизања ће трајати до 7.фебруара. У склопу активности на клизалишту, у среду 6.фебруара ће бити одржане Игре на леду у интервалу од 17 до 18 часова. Подсећамо још једном да ће клизалишна сезона ове године трајати до 18.фебруара, па још једном позивамо пре свега чачанске школарце да пртедстојећи распуст проведу на нашем клизалишту. Термини у којима можете клизати су од 12, 14, 16 и 18 часова.ред

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.