Društvo

У току су пријаве за Делта Бизнис Инкубатор

Чачак, 09.05.2019. – Данас је у Чачку представљен Делта Бизнис Инкубатор, Делтин програм за подршку развоју стартап идеја у области логистике, дистрибуције, пољопривреде и некретнина.

„Делта Бизнис Инкубатор је програм уз помоћ кога стартап тимовима дајемо прилику да развију своју предузетничку идеју, током тромесечног периода инкубације. За време трајања програма, са њима раде стручњаци из различитих компанија Делта Холдинга и екстерни бизнис консултанти. Овај програм, такође, пружа им могућност да своју пословну идеју тестирају и унапреде у оквиру наше Компаније, а након периода инкубације следи представљање идеје потенцијалним инвеститорима“, рекла је менаџер пројекта Делта Бизнис Инкубатор Надица Милановић.

Заинтересовани тимови могу да се пријаве на сајту www.deltabiznisinkubator.rs до 13. маја.Сви тимови које прођу процес селекције и уђу у Делта Бизнис Инкубатор на располагању имају Делтину помоћ, подршку и ресурсе, бизнис консултанта, ментора, мрежу контаката и финансијска средства за почетни развој стартапа.

„Сматрамо да је важно подржати људе предузетничког духа са иновативним идејама који, осим што својим пословањем унапређују привреду Србије, охрабрују и мотивишу друге да реализују своје идеје“, додала је Надица.

Овај програмбио јепредстављен и у другим градовима Србије.

Прошле године, од 163 пријављена тима, у Делта Бизнис Инкубатор ушло је шест и они су током три месеца развијали и тестирали свој стартап, стицали корисна бизнис знања, контакте и развијали вештине. Победнички тим прошлогодишњег програма је Фриго гел из Чачка, а сарадња је настављена са још једним стартап тимом.

Више информација о конкурсу и пријаву можете наћи на сајту www.deltabiznisinkubator.rs  и на званичној Fejsbuk stranici programa..

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.