| Пројино брашно | 80-90 | |
| Кромпир -млади | 50-70 | |
| Пасуљ | 200-400 | |
| Паприка | 100-250 | |
| Парадајз | 100-150 | |
| Краставци | 80-120 | |
| Тиквице | 70 | |
| Цвекла | 100-120 | |
| Спанаћ | ||
| Купус | 70 | |
| Целер | 250 | |
| Першун веза | 30 | |
| Шаргарепа | 100-150 | |
| Зелени лист купуса | 50-60 | |
| Зелена салата | 80 | |
| Црни лук | 80-100 | |
| Бели лук | 700 | |
| Шампињони | 200 | |
| Броколи | 250 | |
| Празилук | 200 | |
| Карфиол | 250 | |
| Плави патлиџан | 200 | |
| Кисели купус | 120 | |
| Млади лук (веза) | ||
| Корнишони | 100-120 | |
| Ротква | ||
| Ротквице | ||
| Боранија | 300 | |
| Крушке | 100-150 | |
| Јабуке | 40-100 | |
| Боровнице | 800-1000 | |
| Трешње | ||
| Kаjсије | ||
| Мед | 800-1000 | |
| Нектарине | 100-130 | |
| Брескве | 100-130 | |
| Суве шљиве | 500 | |
| Лубенице | 35 | |
| Купине | 400 | |
| Малине | 600 | |
| Шљиве | 50-80 | |
| Грожђе | 230 | |
| Лимун | 220 | |
| Јужно воће | 100-220 | |
| Лешници 1кг | 1000-1200 | |
| Језгра ораси | 1000 | |
| Очишћена живина | 200-370 | |
| Јаја | 8-14 | |
| Кајмак | 600-850 | |
| Сир | 250-500 | |
| Пршута | 900-1900 | |
| Сланина | 350-800 | |
| Суџук | 800 |
| Телад | ||
| Дебеле свиње | ||
| Прасад | 230-240 | |
| Овце | 110-120 | |
| Јагњад | 230-250 | |
| Пшеница | 30 | |
| Кукуруз | 30 | |
| Јечам | 30 |
| ШАРАН | 399 | |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 469 | |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 359 | |
| ГИРИЦЕ | 149 | |
| ОСЛИЋ ХЕК | 409 | |
| ФИЛЕТ СОМА | 295 | |
| СКУША | 349 | |
| ХАРИНГА | 249 | |
| ПАСТРМКА | 519 |





