Sport

„Angel Warriors“ na finalnom turniru!

Čačak živi svoj san!

Finalni turniri Fleg fudbala Srbije zakazani su za predstojeći vikend, a Čačani se svakako mogu pohvaliti podatkom da su jedini tim u zemlji čija su oba predstavnika obezbedila mesto u završnici.

Muška i ženska Fleg ekipa „Angel Warriors-a“ pokazali su zavidan kvalitet u debitantskoj sezoni i plasmanom u finale ispunili cilj koji su zacrtali na startu.

Sjajno su izgledale Ratnice pod komandom trenera Dušana Ilića i zajedno sa ekipom Wild cats-a iz Kragujevca plasirale se na finalni turnir uz identičan skor od pet pobeda i jednim porazom. Da su predan i stručno vođen rad pokazatelji koji vode do uspeha, najbolje se videlo na primeru devojaka iz Čačka, koje će u samoj završnici itekako imati šta da kažu. O toku sezone i predstojećem turniru svoje mišljenje iznela je Nevena Jovanović, wide receiver Ratnica:

 

  • Dosadašnji trud i rad ekipe koja je tek osnovana nije uzaludan, a to pokazuje i naš put do finala. Zadovoljne jesmo, ali uvek može još. Na završnom turniru očekujemo jednu veoma dobru igru sa obe strane, svoje protivnike ne podcenjujemo, daćemo sve od sebe i boriti se do samoga kraja. – konkretna je bila Nevena

 

Finalni turnir za devojke biće održan u subotu  od 10h u Sremskoj Mitrovici, gde će se pored domaćina i pomenutih ekipa iz Čačka i Kragujevca, naći i ekipa iz Kikinde.

Muška Fleg ekipa „Angel Warriors-a“ pokazala je dominaciju na tri turnira koja su održana u Čačku, Kragujevcu i Vladičinom hanu. Marširali su Ratnici i uz skor od osam trijumfa i jednog poraza, ubedljivo osvojili ligu Jug. Koliko im je značio uspeh devojaka i koja su očekivanja muškog tima u završnici, svoje mišljenje izneo je risiver Čačana, Jovan Pavlović:

 

  • Oduševljeni smo uspehom devojaka, koje su se prvi put u životu susrele sa ovom igrom i za kratak period napravili neverovatan rezultat. Što se nas tiče, ostvarili smo neki cilj koji smo postavili na startu sezone i na finalnom turniru ćemo stvarno uživati i dati sve od sebe da se pokažemo u što boljem svetlu. Neće ni malo biti lako, znamo da će na turniru biti najbolje ekipe u zemlji, ali i mi smo prikazali dosta dobru igru i mislim da ćemo imati svoju šansu da napravimo veliki rezultat. –

 

Finalni turnir muške Fleg lige biće održan u Inđiji u nedelju sa početkom od 10h.

Uzbudljiva Fleg sezona dostići će svoj vrhunac za vikend, kada ćemo saznati ko će od devojaka a ko od muškaraca podići pehar i sa punim pravom sebe nazivati prvakom države.

Sigurno je da veliki broj ekipa ima više iskustva od čačanske ekspedicije, i da će biti u određenoj prednosti na startu. Ali to ne znači i da će na kraju stići prvi. Jer talenat, želju, volju i svoje pravo na trofej, ne može niko da im oduzme, i to su karte koje Čačani drže u svojim rukama. A to su dobre karte.  

Bogdan Pavlovic ( Press tim Angel Warriors-a)

Оставите одговор