Sport

ОПТИМИЗАМ У „БОРЦУ“

Кошаркаши „Борца“ у осмом колу КЛС дочекују екипу „Младост Адмирал“ из Земуна.  Утакмица се игра у петак, 24. новембра, од 18 часова. Тим поводом је у просторијама клуба  организована конференција за новинаре.

  • „Младост“ ће, као и сви клубови који играју против нас, бити силно мотивисана да оствари победу. Ипак, ми играмо на нашем терену и ако будемо играли онако како знамо и контролишемо скок, настављамо победнички низ у КЛС  – рекао је Немања Тодоровић.

Марко Стојадиновић наглашава да долази тим који је релативно непознат:

  • Екипа „Младости“ је доста измењена у односу на прошлу годину. Променили су и тренера. Још једном ћемо их анализирати. Надам се лепој утакмици и нашој победи.

Дејан Томашевић, члан стручног штаба, упозорава:

  • Долази нам екипа која је у прошлом колу савладала, до тада непоражени, „Спартак“. Ради се о једној младој и полетној екипи која игра са доста поседа и шутева за три поена. Сви играчи су здрави и расположени после победе у Старим Бановцима.

Марко Ивановић, директор клуба, говорио је о згуснутом распореду и мало неуобичајеним терминима одигравања утакмица, какав је овај. То је виша сила и сви се морају прилагођавати распореду. Истакао је да у обе лиге „Борац“ има највише посетилаца кад игра као домаћин и очекује да ће их на следећим утакмицама бити још више.

В. Д.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.