Sport

„БОРАЦ 1926“ ДОЧЕКУЈЕ „МАЧВУ 1929“

Противник „Борцу 1926“ у 17. колу Српске лиге „Запад“ је екипа „Мачве 1929“. Прошлог викенда после велике борбе тим из Богатића је савладан у Љубићу и зато, без обзира што се ради о саставу који се бори за опстанак, треба бити опрезан.

Славољуб Ђокић и Дарко Ракочевић
  • Ради се о младој екипи жељној доказивања која ће играти растерећено и покушати да нас изненади. Да се то не би догодило морамо бити, обазриви, паметни и стрпљиви. Са приступом игри какав је био у Пожаревцу, кад су играчи испоштовали све што је договорено, победа не би смела да дође у питање – категоричан је тренер Дарко Ракочевић и упозорава да прва кола умеју да буду „незодна“ и да у њима киксеви нису ретка појава.

Ракочевић је нагласио да је задовољан оним што су његови играчи пружили у Пожаревцу.

  • Били смо добри 70 минута, а тежимо ка томе да то буде свих 90. Имамо простора за напредак и ствари се полако крећу у добром смеру – додао је Ракочевић, који није био најзадовољнији приказаним у припремном периоду, али је очито да „зебре“ полако хватају прави такмичарски ритам.

Славољуб Ђокић је ове зиме у редове чачанског српсколигаша прешао и из прволигаша „Инђије“ и већ у првом наступу у црвено-белом дресу постигао два гола.

  • Мислим да сам преласком у „Борац 1926“ направио добар потез и дошао у праву средину. Атмосфера у тиму је одлична и међусобни односи међу играчима и члановима управе су за сваку похвалу – каже Ђокић.

И он позива на опрез.

  • Противник није за потцењивање и зато озбиљно прилазимо овом сусрету. Добро смо радили претходних дана, јер имам циљ, а то је улазак у победничку серију, пошто само тако можемо да пратимо водеће „Смедерево 1924“.

Ракочевић неће моћи да рачуна на Вујичића, паузира због парних картона, али има довољно квалитетних играча на располагању, тако да ће у суботу, 18. марта, од 14.30 на терен чачанског Градског стадиона домаћи фудбалери истрчати као фаворити.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.