Društvo

Два хеликоптера МУП-а упућена у Ужице и помажу у санирању пожара на депонији „Дубоко“


На депонији „Дубоко“ поново је избио пожар после одроњавања дела сметл iowa state football uniforms geox black friday borse ynot will levis jersey harmont & blaine outlet shop online marsupio mandarina duck fsu football jersey borsa y not tata italia scarpe vanessa wu tata scarpe mandarina duck borse outlet scarpe tata florida state jersey zaino mandarina duck outlet ишта. Изнад депоније је видљив густ дим.

Иначе, да подсетимо, због пожара који је на депонији „Дубоко“ избио у ноћи између недеље и понедељка, била је проглашена ванредна ситуација, а локализован је у понедељак.       

САОПШТЕЊЕ МУП-а са фотографијама преносимо у целости:

По налогу потпредседника Владе Републике Србије и министра унутрашњих послова Ивице Дачића, два хеликоптера Хеликоптерске јединице МУП-а упућена су у Ужице и помажу у санирању пожара на депонији „Дубоко“. 

Хеликоптери Камов Ка-32 и Супер Пума Х215 велике носивости воде, због разбуктавања пожара услед обрушавања десне стране депоније, пружиће подршку градским и комуналним службама које су ангажоване на затрпавању пожара песком.

Иначе, пожари на депонијама гасе се затрпавањем велике количине земље у организацији управљача депоније, а припадници Министарства унутрашњих послова, Сектора за ванредне ситуације, ватрогасци-спасиоци из ватрогасно-спасилачких јединица Ужице, Чачак, Пријепоље, Крагујевац и Краљево, као и Министарства заштите животне средине, од првог дана су на лицу места и улажу максималне напоре у пружању додатне помоћи службама локалне самоуправе како би пожар што пре био локализован и грађани се осећали сигурније и безбедније.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.