Dragačevo Region

„FAJZER“ I „SPUTNJIK“ BEZ ZAKAZIVANJA

Štab za vanredne situacije Opštine Lučani uputio je poziv svim građanima opštine Lučani za vakcinaciju bez prethodnog zakazivanja, koji žele da se vakcinišu Fajzerovom ili Sputnjik vakcinom.

Gradjani Opštine Lučani Fajzer vakcinu mogu dobiti od danas do 23. aprila, u periodu od 13 do 19 časova u domovima zdravlja u Lučanima i Guči.

Sputnjikovu vakcinu, građani mogu primiti 22. i 23. aprila u terminu, od 13 do 19 sati, u Domovima zdravlja u Guči i Lučanima.

Dom zdravlja Lučani je organizovao imunizaciju sa ove dve vakcine u naredna tri dana, bez zakazivanja uz zdravstvenu knjižicu. Sve dodatne informacije građani mogu dobiti na telefone Domova zdravlja: u Lučanima 817-124 i u Guči 854-536.

Opštinski štab za vanredne situacije upozorava da je trenutno ovim virusom zaraženo 130 građana Opštine Lučani, a mnogi od njih imaju komplikovanu kliničku sliku, ali da se sa povećanjem imunizacije na broj zaraženih smanjuje.

Štab upozorava da je što pre neophodna vakcinacija svih građana koji mogu da prime vakcinu, kako bi se na najbrži i najefikasniji način okončala epidemija kovida 19.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.