Kulturni vodič

GRADSKO POZORIŠTE ČAČAK PONOVO NA SCENI GRADSKE BIBLIOTEKE, „ŽIVOTINJSKA FARMA“ U SUBOTU

U subotu 18. januara sa početkom u 20 časova Gradsko pozorište Čačak odigraće svoju novu predstavu Životinjska farma” u velikoj sali Gradske bibliotekeVladislavPetković Dis”.

Predstava je urađena po jednom  od najpoznatijih dela svetske književnosti, po romanu Džordža Orvela „Životinjska farma”. Dramatizaciju teksta potpisuje Sara Radojković, režiju Patrik Lazić. Glumačku ekipu čine Bratislav Janković, Una Đelošević, Ivana Terzić, Nikola Voštinić, Dragana Milošević Kuraica i Dušan Radojičić.
Za muzičku pratnju zadužen je poznati čačanski perkusionista Aleksandar Alempijević.


„Nakon realizacije svoje prve predstave „Triptih o radnicima” Gradsko pozorište Čačak nastavilo je sa radom na stvaranju novog komada na koji smo veoma ponosni. Pored navedene dve predstave na našem repertoaru se nalazi i predstava „Ostrvo”. Sigurnim koracima GPČ gradi svoj repertoar i pozicionira sebe kao mladu, ali značajnu ustanovu kulture našeg grada. 

-Veliko mi je zadovoljstvo da vas pozovem da pogledate predstavu i podržite rad najmlađeg pozorišta u Srbiji – izjavio je v.d. direktora Bratislav Janković. 

Karte se mogu kupiti na info pultu Biblioteke po ceni od 400 dinara. 

Z. L. S.

Foto: Aleksandar Alempijević

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.