Društvo Grad

„GRAND TAXI” ОРГАНИЗАТОР ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ ЗА ЧАЧАНКУ

ПРУЖЕНА РУКА ЈЕ ДРАГОЦЕНОСТ!

Хуманост и предузимљивост најчешће успешно резултирају уколико буду здружене. Жељу да се наведено посведочи делима изразила је компанија „Grand taxi” која, иако постоји нешто више од месец дана, отпочиње хуманитарну акцију сваком вожњом свог такси возила.

Фото: Дамир Бузуровић

Гест којим ће сваки корисник вожње „Grand” таксија доприносити хуманитарној акцији, иако наизглед симболичан, тежи да постане корисна пракса за правна лица, навео је власник компаније Владан Миленковић. Наиме, при свакој вожњи одвајаће се 3 динара у хуманитарни фонд за лечење тридесетдвогодишње Војке Јевтовић. Млада Чачанка оболела од карцинома ујединила је Чачане многобројним хуманитарним активностима које су већ организоване.

Фото: Фото-студио „Бус плус“

„Grand taxi” се досетио јединственог пружања руке младој Војки. Према речима власника Миленковића, свакога дана ће проверавати фонд и у складу са одређеним правилом уплаћивати на жиро-рачун који с разлогом понавља: 170-10425549000-34. Руководство компаније на овај начин жели да подстакне и остала правна лица, али и остале грађане да се хуманитарна акција омасови и помоћ која је неопходна правовремено и укаже. Такође, Миленковић је истакао да ће његова компанија низати хуманитарне акције по потреби, те ће, уколико се укаже прилика, такси возило бити оно чијим ће радом нечији осмех бити враћен на лице.

Тежња да се доприносима, донацијом за Војку Јевтовић подстакну Чачани својеврсни је и манир којим ће „Grand taxi” заснивати своје пословање. Истакнуто је да су нарочито значајни људска пажња, дела која сваким потезом јасно говоре!

Како су квалитет и професионалност синоними за проверене вредности пружања услуга, тиме је јасно да су кроз добротворне сврхе добили још једну димензију. Ова компанија најављује у поменутим тачкама реализацију кроз нова возила, професионалност својих возача, али и иновације које се тичу усмеравања средстава у сврхе као што је хуманитарна акција за Војку Јевтовић.

Фото: Фото-студио „Бус плус“

Да би се Чачак поносио иновацијама у свим секторима на којима град почива потребно је и да се буди свест грађана о људскости, о човечности и кроз овај вид доброчинства! „Grand taxi” има тенденцију да својим гестом уплате новца за Војку Јевтовић пренесе Чачанима јасну поруку како у пословном смислу, тако и из свих других аспеката – ПРУЖЕНА РУКА ЈЕ ДРАГОЦЕНОСТ!

Милица Матовић

One thought on “„GRAND TAXI” ОРГАНИЗАТОР ХУМАНИТАРНЕ АКЦИЈЕ ЗА ЧАЧАНКУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.