Društvo Grad

GRAND TAXI: ПРВИХ МЕСЕЦ ДАНА…

Сутра, 5. августа, биће првих месец дана од како је компанија GRAND TAXI започела своје пословање на територији града Чачка.
Према речима власника компаније Владана Миленковића, први месец пословања је донео одличне резултате, пословни планови и очекивања су испуњени, брзо и ефикасно развија мрежу својих корисника и клијената:
-Константним ослушкивањем и преиспитивањем тржишта, свакодневним стицањем поверења код својих корисника, Grand Taxi је увидео потребу и у наредних 30 дана свој возни парк ојачава са још десет нових возила.


Према речима Миленковића, у плану је да до краја 2022. године ова компанија послује на територији града Чачка са више од 30 нових возила.

Како је њихово пословање усмерено на поједностављење свих процеса у такси услугама, Grand Taxi је за своје кориснике креирао Андроид апликацију за поручивање такси возила!

Поред жеље да буду пословно успешни, сви запослени теже да својим односом према заједници дају пример и покажу одговорност према друштву у коме живе и послују, па су вођени тиме, челници ове компаније за наредну годину извршили поруџбину 100% електричних возила која су еколошки веома значајна и битна за овај град и околину.

Grand Taxi подржава нову одлуку коју су донели Градски већници на недавној 44. седници Градског већа, према којој се утврђује ценовник услуге такси превоза у коме су приказане јединствене цене такси превоза.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.